Dennis Wassenburg Fotografie biedt u verschillende diensten op het gebied van fotografie. Kenmerkend door creativiteit en vooral eigenzinnigheid. Nagenoeg alles is mogelijk van traditionele portretten tot aan shoots met volledige setbouw.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van beelden voor div. artiesten. U kunt bij ons terecht voor o.a. art, fashion, reclame, portret, glamour, bruiloft en product.Wat het onderwerp ook is, wij bieden u een uniek en creatief eindresultaat.

Dennis Wassenburg Fotografie

Zo echt mogelijk werken is mijn motto ! Alleen later iets wijzigen of toevoegen als het echt niet anders kan. De onderwerpen, items en details in de foto’s worden dus echt op voorhand bedacht en gemaakt.

We schieten meestal in onze eigen goed uitgeruste studio in Oisterwijk, hier is ook een kleedkamer / visagie ruimte en een badkamer aanwezig ( en goede koffie ). Maar op locatie kan er natuurlijk ook gefotografeerd worden.

Er wordt met vaste visagisten gewerkt en ook is er een samenwerkingsverband met een schilder om de speciale achtergronden te kunnen realiseren op de best mogelijke manier.

Om een lang verhaal vooral kort te houden, heeft u vragen stel ze dan gerust via het contactformulier of bel ons gezellig even op.

Hopelijk tot snel,

Dennis Wassenburg

ALGEMENE VOORWAARDEN

download